Суд обрав запобіжний захід Насірову

Суд обрав запобіжний захід Насірову

Оновлено
Укрінформ
Солом'янський cуд Києва обрав запобіжний захід для відстороненого Голови ДФС Романа Насірова у вигляді тримання під вартою на два місяці з можливістю внесення застави у розмірі 100 мільйонів гривень.

Відповідне рішення ухвалив суддя Олександр Бобровник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Застосувати до Романа Насірова запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 днів... Заставу визначити у розмірі 62 500 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що становить сто мільйонів гривень", - сказав суддя.

Він додав, що дата закінчення дії ухвали про обрання відносно підозрюваного Насірова запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою - 23 год 50 хв. 30 квітня 2017 року.

Відтак суд частково задовольнив клопотання прокурорів, оскільки вони вимагали визначити для Насірова запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці та заставу в розмірі 2 мільярдів гривень.

Нагадаємо: як стверджують у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі, Насіров у 2015-2016 роках в інтересах нардепа Олександра Онищенка давав керівникам регіональних і територіальних органів ДФС незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочку податкового боргу ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-