Судове засідання у справі Насірова перенесли на 5 березня

Судове засідання у справі Насірова перенесли на 5 березня

Укрінформ
Обрання запобіжного заходу відстороненому від посади глави Державної фіскальної служби Роману Насірову перенесли на 5 березня.

Такі рішення було прийнято пізно ввечері у суботу в Солом'янському районному суді Києва за клопотанням адвокатів Насірова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Водночас представники обвинувачення заявили, що лікарі, які обстежували главу ДФС під час засідання суду, не надали висновків про необхідність його термінової госпіталізації.

Нагадаємо, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що запобіжний захід Насірову має бути обрано у суботу чи неділю та САП вживатиме усіх передбачених законом заходів для забезпечення проведення судового засідання.

2 березня детективи НАБУ вручили Насірову повідомлення про підозру у скоєнні злочину. Слідство вважає, що Насіров протягом 2015-2016 років, діючи в інтересах народного депутата України Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних та територіальних органів ДФС незаконну вказівку ухвалювати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр".

САП має намір клопотати про обрання для Насірова запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-