СБУ проводить спецзаходи, пов'язані зі зникненням Гончаренка - Тандіт

СБУ проводить спецзаходи, пов'язані зі зникненням Гончаренка - Тандіт

Укрінформ
Служба безпеки України проводить спеціальні пошукові заходи, пов'язані зі зникненням народного депутата, заступника голови парламентської фракції БПП Олексія Гончаренка. Деталі спецоперації не розголошуються.

Про це розповів у ефірі телеканалу "112 Україна" радник голови СБУ Юрій Тандіт, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"СБУ зараз проводить спеціальні пошукові заходи. Їх деталі - хто працює, які відомства задіяні - ми таку інформацію не даємо. Повірте, в цьому є необхідність", - сказав Тандіт.

Він зазначив, що розкривати на даний час деталі пошукових заходів не має права, однак СБУ робить усе можливе, щоб знайти Гончаренка і живим повернути додому.

"Я не буду розкривати інформацію. Не маю права. Проводяться заходи для того, щоб Олексій Гончаренко повернувся до своїх близьких, до роботи. Тому зараз не коментую ситуацію, пов'язану з його зникненням. Ми можемо наразі лише підтвердити таку інформацію. Ми робимо все, щоб Олексій повернувся і був живий та здоровий", - підкреслив Тандіт.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер з'явилась інформація про зникнення народного депутата Гончаренка в Одесі. Інформацію про викрадення Гончаренка Укрінформу підтвердила представник Одеської облпрокуратури Наталя Хорунжа. О 15:30 в Одесі прокуратура проведе брифінг щодо викрадення депутата.

Голова фракції БПП Ігор Гринів на засіданні Верховної Ради також підтвердив зникнення Гончаренка. Він звернувся до керівництва правоохоронних органів про термінове створення спеціального штабу з пошуку зниклого депутата.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-