Недільні протести в центрі Києва мали перерости в жорстокі сутички - Бурбак

Недільні протести в центрі Києва мали перерости в жорстокі сутички - Бурбак

Укрінформ
Голова парламентської фракції "Народний фронт" Максим Бурбак стверджує, що масові заходи в центрі Києва 19 лютого мали перерости в жорстокі заворушення.

Про це він заявив в ході Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За нашою інформацією, вчорашні заворушення в центрі Києва повинні були перерости в жорстокі сутички, посіяти хаос і безлад. Чіткі дії правоохоронних органів в організації безпеки сприяли, що було зірвано план дестабілізації", - сказав він.

За словами Бурбака, "Народний фронт" вимагає притягнення до відповідальності осіб, причетних до побиття поліцейських.

"Ми вимагаємо, щоб особи, які вчора завдали тілесних ушкоджень поліцейським, понесли відповідальність у відповідності до закону. Ми закликаємо Єгора Соболєва  і Семенченка - ви готові визнати власну політичну відповідальність за дії, які провокують дестабілізацію у воюючій країні? Майте сміливість зізнатися - на який результат ви працюєте, на яку країну?" - підкреслив Бурбак.

Як повідомляв Укрінформ, у неділю на Європейській площі в Києві сталася сутичка між активістами і правоохоронцями. Деякі учасники "блокадного віче" і ходи вирішили обійти через Інститутську вулицю Грушевського, і на Європейській площі також намагалися прорватися крізь кордон правоохоронців. Поліцейські застосували силу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-