У Бухаресті обговорили поглиблення українсько-румунських міжпарламентських зв'язків

У Бухаресті обговорили поглиблення українсько-румунських міжпарламентських зв'язків

Укрінформ
Тимчасовий повірений у справах України в Румунії Євген Левицький обговорив з головою Комісії із зовнішніх зв'язків румунського Сенату Крістіаном Думітреску можливості поглиблення взаємодії між законодавчими органами двох країн.

Про це заявили у прес-службі Посольства України в Румунії, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Керівник Комісії із зовнішніх зв'язків Крістіан Думітреску запевнив, що позиція парламенту Румунії щодо беззастережної підтримки суверенітету, незалежності та територіальної цілісності України залишається незмінною", - повідомили у дипломатичному відомстві.

Думітреску високо оцінив позитивну динаміку процесу реформ в Україні, висловив сподівання на швидку стабілізацію ситуації в Україні на засадах міжнародного права.

Левицький, у свою чергу, подякував парламенту Румунії за послідовну позицію у питаннях засудження російської агресії проти України, поінформувавши румунських парламентарів про загострення ситуації на Донеччині через агресивну політику Російської Федерації.

Сторони обговорили також можливість підготовки офіційного візиту до Румунії Голови Верховної Ради України Андрія Парубія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-