Нардепи вшанували хвилиною мовчання жертв обстрілів у Авдіївці

Нардепи вшанували хвилиною мовчання жертв обстрілів у Авдіївці

Укрінформ
Народні депутати під час Погоджувальної ради керівників парламентських фракцій і комітетів вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих військових та мирних жителів під час обстрілів бойовиками Авдіївки.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Взаємодія наших військ, а також уряду, який швидко та ефективно діяв, щоб забезпечити мирних жителів і теплом, і водою, і всім необхідним, і парламенту, який швидко і ефективно звернувся до всіх парламентаріїв світу з закликом засудити російського агресора, взаємодія всіх чиновників і найголовніше - суспільства, яке проявило масову мобілізацію і підтримку і наших войовиків, і мирних жителів, продемонструвало, що Україна єдина і здатна давати відсіч агресору", - зазначив Голова парламенту Андрій Парубій, відкриваючи засідання Погоджувальної ради.

Як інформувало агентство, загострення навколо Авдіївки спостерігається з 29 січня, коли на світанку проросійські бойовики пішли в наступ на позиції української армії. Українці відбили атаки і пішли у контрнаступ, захопивши окремі позиції бойовиків. Відтоді бойовики за підтримки російської армії і забороненого Мінськими угодами озброєння інтенсивно обстрілюють як позиції української армії, так і місто Авдіївку.

За період загострення ситуації в Авдіївці, з 29 січня, Збройні сили України втратили 13 бійців, ще 76 військовослужбовців отримали поранення внаслідок обстрілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-