Адвокатам Януковича для ознайомлення зі справою вистачить 10 днів – ГПУ

Адвокатам Януковича для ознайомлення зі справою вистачить 10 днів – ГПУ

Укрінформ
Слідство вважає, що 10 днів буде достатньо адвокатам екс-президента Віктора Януковича для ознайомлення з матеріалами у справі про державну зраду.

Про це заявив керівник департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури Сергій Горбатюк в ефірі телеканалу "112.Україна", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На сьогодні кожен захисник має ознайомитись з двома томами матеріалів. Завтра вони продовжать. Даним захисникам, які є професійними юристами, досить... 10 днів для ознайомлення з даними матеріалами. Також вони можуть копіювати і робити фотознімки даних матеріалів", - сказав Горбатюк.

Як повідомляв Укрінформ, у Генпрокуратурі планують направити до Печерського райсуду обвинувальний акт у справі про держзраду екс-президента Януковича уже в лютому. Адвокатам Януковича вручили повістки на ознайомлення з матеріалами кримінальної справи на 31 січня, 1, 2, 3 лютого, а також 6, 7 і 8 лютого.

У разі затягування процесу ознайомлення зі справою, у ГПУ обіцяють подати клопотання до Печерського райсуду для встановлення конкретних строків для ознайомлення з матеріалами досудового розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-