Турчинов провів наради з військовим керівництвом в Авдіївці

Турчинов провів наради з військовим керівництвом в Авдіївці

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов прибув до Авдіївки, де провів  робочі наради з військовим керівництвом.

Про це повідомляє прес-служба РНБО.

"Під час наради з керівництвом Донецької військово-цивільної адміністрації та ДСНС обговорювалися питання відновлення пошкодженої цивільної інфраструктури Авдіївки, забезпечення регіону теплом та електроенергією, проведення ремонтних робіт та надання допомоги постраждалим громадянам", - йдеться в повідомленні.

За словами Турчинова, бойовики підступно обстрілюють Авдіївку з житлових районів та застосовують заборонене озброєння.

Однак він зауважив, що всі спроби бойовиків прорвати нашу оборону зустріли гідну відсіч українських армійців.

"Через агресивні дії російських гібридних військ, які свідомо йдуть на загострення ситуації, ми маємо бути готовими відповісти на будь-які провокації вздовж всієї лінії зіткнення", - підсумував секретар РНБО України.

Турчинов висловив задоволення роботою Антикризового штабу, який очолює голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський. В Авдіївці завершуються роботи з відновлення водо- та енергопостачання. Також розпочалися роботи з відновлення ліній електропередач, після завершення яких місто працюватиме в звичайному режимі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-