Балчун відповів Омеляну на

Балчун відповів Омеляну на "примхливого шоумена"

Укрінформ
Позитивні зміни в діяльності Укрзалізниці відбулися завдяки особистій підтримці Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook голова ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун.

"Сьогодні речі названо своїми іменами. Все, що до цього дня вдалося зробити у компанії (а позитивних змін не бачить тільки сліпий), стало можливим лише завдяки особистій підтримці прем'єра Гройсмана. Справи і результат говорять самі за себе", - заявив Балчун.

Водночас, за його словами, йому довелося зіткнутися "з саботажем, блокуванням, зволіканням ... на найвищому міністерському рівні".

При цьому керівник Укрзалізниці наголосив, що приїхав в Україну "працювати задля реформи однієї з найпотужніших залізниць світу, а не для дискусій у принизливому тоні".

"Публічна полеміка у стилі «сам дурень» для мене абсолютно неприйнятна", - заявив Балчун.

Раніше у п'ятницю міністр інфраструктури Володимир Омелян написав на своїй сторінці у Facebook, що голосував проти чинного очільника ПАТ "Укрзалізниця" Войцеха Балчуна на номінаційному комітеті.

"Я не вірив, що людина, яка покинула роботу заради музики, готова повернутися повноцінно у виснажливий світ бізнесу. ... На жаль, я не помилився і впродовж першого місяця переконався, що ми отримали примхливого шоумена, а не акулу з РКР Карго", - зазначив Омелян.

За його оцінкою, Балчун не продемонстрував готовність бути менеджером змін в Укрзалізниці.

Як повідомлялося, на закритому засіданні уряду 18 січня було прийнято рішення про виведення Укрзалізниці з підпорядкування Міністерства інфраструктури та перепідпорядкування її безпосередньо уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-