Безвіз для України має бути якнайшвидше – посол Німеччини

Безвіз для України має бути якнайшвидше – посол Німеччини

Укрінформ
Україна виконала всі свої зобов'язання в рамках запровадження безвізу з Євросоюзом, тому лібералізація візового режиму має відбутися якнайшвидше.

Про це заявив посол ФРН в Україні Ернст Райхель під час зустрічі з главою АПУ Ігорем Райніним, повідомляє прес-служба Президента України.

"Ми виступаємо за те, щоб Угода про асоціацію України та ЄС була ратифікована якнайшвидше, а також якнайшвидше відбулася лібералізація візового режиму. Україна свою частину повністю виконала. Створено всі необхідні передумови для відповідного рішення", - сказав посол.

Райхель наголосив на підтримці Німеччини в питанні ратифікації Угоди про асоціацію та лібералізації візового режиму для України.

При цьому глава Адміністрації Президента Ігор Райнін відзначив, що Україна високо цінує зусилля Німеччини у справі захисту її суверенітету та територіальної цілісності.

Ми бачимо в Німеччині непохитного партнера, який докладає всіх можливих зусиль на підтримку нашої держави, зокрема у справі збереження санкцій щодо агресора - Росії", - наголосив керівник АП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-