Пашинський вважає, що захист за гроші

Пашинський вважає, що захист за гроші "людини Януковича" заподіє зло Хімікусу

Укрінформ
Народний депутат від фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський подав клопотання до правоохоронних органів про надання пораненому ним В'ячеславу Хімікусу охорони.

Про це він сказав журналістам перед початком засідання Погоджувальної ради керівників фракцій і голів комітетів Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я дійсно сьогодні подав клопотання, щоб Хімікусу надали охорону. Я дуже боюсь, що в роздутий оцей скандал йому може бути заподіяне якесь зло”, - сказав Пашинський.

Зокрема, народний депутат вбачає загрозу у тому, що до фінансування захисту Хімікуса, за його інформацією, причетний колишній перший заступник глави адміністрації президента часів Януковича Андрій Портнов, який використовує Хімікуса у своїх планах. «Я знаю, як працює пан Портнов. Я знаю, на кого він працює», - зауважив нардеп.

Як повідомляв Укрінформ, 31 грудня 2016 року в одному з сіл Васильківського району Київської області на дорозі між Пашинським і місцевим жителем В'ячеславом Хімікусом стався інцидент, в ході якого депутат застосував вогнепальну зброю і поранив свого опонента. За словами Пашинського, чоловік із пляшкою напав першим, а сам він зробив спочатку попереджувальний постріл.

Проте Хімікус, якого поранив Пашинський, заявив, що парламентарій не робив попереджувального пострілу в повітря, а цілився в груди.

10 січня у Генпрокуратурі відбувся допит Пашинського з цього приводу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-