Пашинський хоче показати фрагменти очної ставки з пораненим опонентом

Пашинський хоче показати фрагменти очної ставки з пораненим опонентом

Укрінформ
Народний депутат від фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський звернувся до Генеральної прокуратури з проханням оприлюднити деякі фрагменти одночасного допиту з В'ячеславом Хімікусом.

Про це він сказав журналістам перед початком засідання Погоджувальної ради керівників фракцій і голів комітетів Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я найбільше зацікавлений у тому, щоб слідство було проведено об'єктивно і неупереджено. І своїми діями я це підтвердив», - сказав Пашинський.

За його словами, якщо буде потреба в знятті з нього недоторканності, то він готовий це підтримати. "Якщо у прокуратури буде необхідність в тому, щоб знімати недоторканність, я не буду в цьому перешкоджати", - заявив Пашинський.

Парламентарій підкреслив, що готовий брати участь у всіх слідчих діях.

Як повідомляв Укрінформ, 31 грудня 2016 року в одному з сіл Васильківського району Київської області на дорозі між Пашинським і місцевим жителем стався інцидент, в ході якого депутат застосував вогнепальну зброю і поранив свого опонента. За словами Пашинського, чоловік із пляшкою напав першим, а сам він зробив спочатку попереджувальний постріл.

Проте Хімікус, якого поранив Пашинський, заявив, що парламентарій не робив попереджувального пострілу в повітря, а цілився в груди. Депутат у вівторок, 10 січня, відвідав прокуратуру для допиту у справі щодо передноворічної стрілянини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-