Охендовський може бути причетний до інших справ, НАБУ збирає докази

Охендовський може бути причетний до інших справ, НАБУ збирає докази

Укрінформ
Детективи Національного антикорупційного бюро (НАБУ) збирають докази можливої причетності голови ЦВК Михайла Охендовського до інших епізодів.

Про це заявив телеканалу "112 Україна" заступник голови Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Володимир Кривенко.

"В даний час детективами під процесуальним керівництвом прокурорів збираються додаткові докази можливої причетності Охендовського до інших епізодів. Також триває розслідування великої справи в межах причетності інших осіб до "чорної каси" Партії регіонів", - заявив Кривенко.

Як відомо, Охендовському вручили повідомлення про підозру в аеропорту "Бориспіль", куди керівник ЦВК прилетів з Киргизстану після спостереження за виборами та референдумом.

Раніше повідомлялося, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура буде просити для голови Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського запобіжний захід у вигляді застави з арештом майна, а також відсторонити його від обійманої посади на час розслідування.

Як повідомлялося раніше, ім'я Охендовського фігурує в опублікованих списках "чорної бухгалтерії" Партії регіонів. Там зазначено, що Партія регіонів оплачувала відрядження голови ЦВК Михайла Охендовського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-