Гройсман: Ми задоволені результатами засідання Ради асоціації Україна-ЄС

Гройсман: Ми задоволені результатами засідання Ради асоціації Україна-ЄС

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман задоволений результатами сьогоднішнього засідання Ради асоціації Україна-ЄС й переконаний, що наступного року на Україну очікує велика і системна робота з європейськими партнерами.

Про це він написав у Фейсбуке.

"Уважно слідкував за перебігом засідання Ради асоціації Україна-ЄС, яке сьогодні відбулося в Брюсселі. Ми задоволені практичними результатами цього засідання. Окремо хочу наголосити на тому, що Рада асоціації висловилася за необхідність продовження як політичної взаємодії, так і співпраці у сферах енергетики, інфраструктури, торгівлі, сільського господарства, юстиції та внутрішніх справ. А це означає, що в 2017 році нас очікує велика і системна робота з нашими європейськими партнерами", - зазначив Гройсман.

Прем'єр особливо відзначив підписання низки угод з Європейською Комісією, зокрема щодо надання Україні безповоротної фінансової допомоги у розмірі 104 млн євро на підтримку реформи системи державного управління.

Крім того, глава уряду наголосив також на важливості укладених з Європейським інвестиційним банком Меморандуму про співпрацю та інших чотирьох угод, які, за його словами, дають можливість залучити 620 млн євро кредитних ресурсів на модернізацію української залізниці та аграрної логістичної інфраструктури, покращення енергоефективності окремих українських вищих навчальних закладів, а також на фінансово-банківську підтримку малих і середніх підприємств у державі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-