Порошенко обіцяє робити все, щоб право громадян на свободу було захищене

Порошенко обіцяє робити все, щоб право громадян на свободу було захищене

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко  привітав українців з Міжнародним днем прав людини.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

"Шановні співвітчизники! Сьогодні Україна разом з усіма вільними націями світу відзначає Міжнародний день прав людини. Зичу усім вам, дорогі співвітчизники, нових звершень в ім'я процвітання рідної країни, зміцнення демократії та забезпечення успішного та мирного розвитку нашої держави", - зазначив Порошенко.

Він наголосив на тому, що права людини в Україні є однією із найважливіших суспільних цінностей, тому Конституція увібрала у себе фундаментальні положення Загальної декларації прав людини, "яка стала символом віри та надії мільйонів людей на гідне життя, краще майбутнє та чесний і справедливий світ".

"В умовах російської агресії проти України проблема захисту прав і свобод людини постає особливо гостро. І в цьому питанні нашу державу підтримує увесь цивілізований світ. Я щиро вдячний нашим міжнародним партнерам, особливо Європейському Союзу, що підтримують Україну щодо вимог до Російської Федерації з якнайшвидшого звільнення українських заручників, які утримуються на окупованих територіях та у російських в'язницях", - підкреслив Президент.

Він зауважив, що Україна докладає максимум зусиль, щоб українські політв'язні, яких у Росії безпідставно кинуто за грати, повернулися на рідну землю.

"Як Президент України і надалі робитиму усе можливе, щоб основоположне право наших громадян на свободу було повністю захищено. Переконаний, що спільними зусиллями ми подолаємо усі труднощі на шляху розбудови вільної, демократичної та європейської держави. Забезпечення і захист прав людини та громадянина завжди залишатимуться безумовним пріоритетом української влади", - додав Порошенко.\

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-