Іспанія підтримує надання Україні безвізу - МЗС

Іспанія підтримує надання Україні безвізу - МЗС

Укрінформ
Міністр закордонних справ і співробітництва Іспанії Альфонсо Дастіс запевнив главу МЗС України Павла Клімкіна в тому, що іспанська сторона підтримує євроінтеграційні прагнення України, зокрема щодо візової лібералізації та ратифікації Угоди про асоціацію з ЄС.

Про це повідомляє у четвер прес-служба МЗС України.

"У рамках участі у 23-му засіданні Ради міністрів ОБСЄ міністр закордонних справ України Павло Клімкін зустрівся з міністром закордонних справ і співробітництва Іспанії Альфонсо Дастісом", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у ході зустрічі було домовлено про активізацію двосторонніх контактів, спрямованих на поглиблення політичного діалогу та економічного співробітництва між двома країнами. Дастіс прийняв запрошення міністра Клімкіна здійснити візит в Україну в наступному році, наголосили у відомстві.

У МЗС України також додали, що іспанська сторона запевнила у своїй повній підтримці євроінтеграційних прагнень України, зокрема щодо якнайшвидшої лібералізації візового діалогу та ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-