Аваков: Перемогти у гібридному конфлікті з РФ лише воєнними методами неможливо

Аваков: Перемогти у гібридному конфлікті з РФ лише воєнними методами неможливо

Укрінформ
Перемогти у гібридному конфлікті з Росією лише воєнними методами неможливо.

Таку думку висловив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков під час виступу на панельній дискусії у Канаді, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Лише військового вирішення у цьому гібридному конфлікті з іншим світоглядом, який представляє Росія, немає. Повинна бути політична оцінка подій, політична воля та військова готовність. Лише це дозволить ефективно стримувати агресора», - сказав Аваков.

На його переконання, вкрай важливо донести цю інформацію до лідерів усіх цивілізованих держав. «Конфлікт можна знайти будь-де: від Японії з Курильськими островами, до Канади із суперечками за шельфові території. Це питання лише ступеня нахабства агресора, яке ми дозволяємо», - зазначив голова МВС.

Він звернув увагу на неприйнятність намагань умиротворити Росію. «Умиротворення агресора є неприпустимим, і ми очікуємо від міжнародного співтовариства чіткого розуміння цього», - підсумував Аваков.

Як повідомляв Укрінформ, через трагічні події у Княжичах на Київщині Арсен Аваков скоротив свій візит до Канади. Однак протягом двох днів він все ж встиг зустрітися із чотирма федеральними міністрами, узяти участь в урочистому прийомі з нагоди дня Збройних сил України та долучитися до експертної дискусії на тему гібридної війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-