Націоналісти влаштували ходу до Адміністрації Президента

Націоналісти влаштували ходу до Адміністрації Президента

Фото
Укрінформ
Кілька сотень представників націоналістичних організацій сьогодні взяли участь в акції на майдані Незалежності у центрі Києва.

Про це повідомляє "Українська правда".

"Кілька сотень представників націоналістичних організацій прийшли на Банкову і впритул підійшли до кордону силовиків, де зачитали вимоги Президенту", - йдеться у публікації.

Як зазначається, мітингувальники зачитали звернення до Петра Порошенка щодо політичних переслідувань політв'язнів.

За інформацією телеканалу "112 Україна", учасники акції розпочали свій хід від стели на майдані Незалежності через вул. Хрещатик на вул. Грушевського до вул. Банкової. На своєму шляху вони кинули кілька сніжок у правоохоронців і запалили декілька фаєрів. Загалом обійшлося без значних провокацій.

З Адміністрації Президента до активістів ніхто не вийшов. Вони передали своє звернення правоохоронцям, які чергували під стінами АП, після чого рушили на майдан Незалежності.

Наразі акцію завершено.

Як повідомлялося, сьогодні зранку вулицю Хрещатик було перекрили, а столичні правоохоронці несли службу у посиленому режимі у зв'язку з запланованими масовими заходами у центрі Києва. Загалом до забезпечення порядку було залучено близько п'яти тисяч працівників поліції та військовослужбовців Національної гвардії України.

За інформацією Київради, заявку на проведення акцій у четвер на Хрещатику подав лиш "Доровольчий рух ОУН" Миколи Коханівського.

фото: "Українська правда", Роман Кравець

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-