Президент затвердив угоду з Ізраїлем щодо працевлаштування українців

Президент затвердив угоду з Ізраїлем щодо працевлаштування українців

Укрінформ
Президент Петро Порошенко підписав закон про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та урядом Держави Ізраїль про тимчасове працевлаштування українських працівників.

Про це глава держави повідомив під час зустрічі у Києві зі спікером Кнесету Держави Ізраїль Юлієм Едельштейном, повідомляє президентська прес-служба.

"Глава держави повідомив, що підписав закон України про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Ізраїль про тимчасове працевлаштування українських працівників. Ця Угода дасть можливість працевлаштування тисяч українських кваліфікованих спеціалістів, які отримають надійні соціальні гарантій та права під час роботи в Ізраїлі", - йдеться у повідомленні.

Під час зустрічі Порошенко та Едельштейн обговорили широке коло питань, включаючи співробітництво у політичній та торговельно-економічній сферах.

"Співрозмовники відзначили активну роботу міжпарламентських груп дружби України та Ізраїлю, їх значний внесок у розвиток міжлюдських контактів", - зазначили у прес-службі глави держави.

Президент подякував ізраїльській стороні за підтримку резолюції Генеральної Асамблеї ООН щодо прав людини в Криму.

Під час зустрічі також обговорювались питання прискорення укладення Договору про вільну торгівлю між Україною та Ізраїлем. Окрему увагу співрозмовники приділили активізації співробітництва в інвестиційній сфері.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-