Україна залишатиметься пріоритетом роботи Керрі на наступні два місяці

Україна залишатиметься пріоритетом роботи Керрі на наступні два місяці

Укрінформ
Пошук шляхів розв'язання конфлікту в Україні продовжуватиме залишатися одним із пріоритетів зусиль державного секретаря США Джона Керрі впродовж перехідного періоду американської адміністрації.

Про це повідомив у четвер під час щоденного брифінгу в Вашингтоні речник Держдепартаменту США Джон Кірбі, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Звичайно, ситуація в Україні і Європі продовжуватиме домінувати у його (держсекретаря Керрі – ред.) порядку денному", - наголосив офіційний представник зовнішньополітичного відомства США.

Він також зауважив, що пріоритетним напрямом роботи Держдепу до завершення повноважень адміністрації залишатиметься сирійське питання, а також конфлікт у Ємені та спроби віднайти мирне рішення в цій країні.

"Крім того, фокус Держдепартаменту зберігатиметься на проблемах кліматичних змін, міжнародної торгівлі та економічного розвитку", - наголосив Кірбі.

Як повідомляв Укрінформ, після президентських виборів у США 8 листопада та до інавгурації обраного президента, запланованої на 20 січня, триває так званий перехідний період, коли діюча адміністрація передає повноваження наступній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-