Санкції проти Януковича і Кº знов не включили у порядок денний Ради

Санкції проти Януковича і Кº знов не включили у порядок денний Ради

Укрінформ
Народні депутати відмовились включити до порядку денного проект постанови щодо застосування персональних санкцій проти екс-президента Януковича та його близького оточення.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, відповідне рішення підтримали лише 174 нардепи з мінімально необхідних 226 голосів.

Відповідно до тексту проекту постанови № 5350 «Про заходи захисту національних інтересів, національної безпеки, суверенітету і національної цілісності України, протидії терористичній діяльності» парламент планує схвалити та внести на розгляд РНБО пропозиції щодо застосування персональних санкцій за створення реальних та/або потенційних загроз національним інтересам, національній безпеці, суверенітету і національній цілісності України, сприяння терористичній діяльності. До списку осіб, щодо яких пропонується застосування санкцій, включені екс-президент Віктор Янукович, його син Олександр, екс-прем'єр Микола Азаров, а також Віталій Захарченко, Віктор Пшонка, брати Клюєви, Сергій Курченко, Дмитро Фірташ та інші, всього - 21 особа.

Як повідомляв Укрінформ, у середу, 16 листопада, нардепи чотири рази намагалися включити до порядку денного проект постанови щодо застосування персональних санкцій проти екс-президента та його близького оточення, проте рішення так і не було прийнято.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-