Ляшко заявив, що Шухевича хочуть убити

Ляшко заявив, що Шухевича хочуть убити

Укрінформ
Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко заявив, що з'явилася інформація про можливу підготовку вбивства народного депутата від його політичної сили Юрія Шухевича.

Про це він зазначив, виступаючи з трибуни ВР. Як повідомляє кореспондент Укрінформу, для виступу трибуну зайняла вся фракція «Радикальної партії».

«Сьогодні відносно нашого колеги, політв'язня, Героя України Юрія Шухевича була вчинена спроба цинічної провокації. Після цього ми отримали повідомлення з надійних джерел, що життю Юрія Шухевича загрожує небезпека, що нашого колегу можуть убити, щоб використати для дестабілізації це вбивство, для реалізації московського плану підриву України зсередини», - сказав Ляшко.

У цьому зв'язку лідер «радикалів» звернувся до Президента і СБУ з проханням надати Шухевичу державну охорону.

«Я офіційно зараз звертаюся до Президента і голови СБУ - нашому колезі Юрію Шухевичу загрожує небезпека, небезпека його життю і здоров'ю. Я прошу, вимагаю надати Юрію Шухевичу державну охорону. По-друге, звертаюся до пана Юрія Шухевича, будьте обережні, менше з'являйтеся зараз хоча б тиждень-два в публічних місцях», - підкреслив Ляшко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-