БПП закликає політиків не ходити на проплачені Кремлем мітинги

БПП закликає політиків не ходити на проплачені Кремлем мітинги

Заява
Укрінформ
Партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність" закликає усі українські політичні сили не брати участь в масових протестах і "об’єднатися заради збереження незалежної Української держави".

Про це йдеться у офіційній заяві партії.

"Російська влада використовує міжнародну нестабільність задля атак на Україну, застосовуючи проти нашої держави увесь арсенал гібридної війни – як ззовні, так і зсередини. Ми вважаємо, що патріотичні сили мають чітко відмежуватись від реваншистів і представників так званої "п’ятої колони", - зазначається у заяві.

БПП нагадує, що у 2013 році мільйони українців вийшли на майдани заради здійснення європейської мрії,  а не за гроші: "Ми вважаємо неприродньою участь політичних сил, які стояли на Євромайданах по всій країні, у профінансованих прибічниками режиму Януковича акціях протесту, організованих у кращих традиціях "Антимайдану".

"Проплачені мітинги біля Національного банку України, у яких беруть участь екс-регіонал, народний депутат Євген Мураєв та лідер виборчого списку "Батьківщини" Надія Савченко, спрямовані на торпедування національної валюти України та зрив співпраці із міжнародними фінансовими організаціями. Ми вважаємо, що тільки відповідальна, патріотична, консолідована позиція українських громадян може стати гідною відповіддю агресору на бажання дестабілізувати ситуацію в нашій державі, на прагнення дискредитації держави в очах світової спільноти", - наголошують в БПП.

"Партія "БПП "Солідарність" закликає патріотично налаштованих громадян, учасників революційних подій 2013-2014 рр. не брати участі у проплачених з кишені Кремля імітаціях масових протестів. Ми маємо як і раніше спільно дати гідну відсіч провокаторам, політикам, які мріють дірватися до влади заради влади, та проросійським маріонеткам", - йдеться у заяві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-