Геращенко нагадала Савченко про

Геращенко нагадала Савченко про "політичну гігієну"

Укрінформ
Ірина Геращенко хоче почути позицію "Батьківщини" щодо участі Савченко в акціях під НБУ поряд з представниками "Опозиційного блоку"

Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко хоче почути позицію партії "Батьківщина" щодо участі народного депутата Надії Савченко в акціях під Нацбанком поряд із представниками "Опозиційного блоку".

Про це вона заявила під час погоджувальної ради у понеділок, інформує прес-служба БПП.

"Я підтримую усі заяви відносно того, що в умовах війни з Російською Федерацією нам потрібно всім дотримуватися політичної гігієни. Як людина, яка кожні два тижня літає до Мінська, хочу поінформувати вас, що в цих літаках до Мінська з політиків літаю тільки я. І дуже часто зустрічаю там багатьох представників різних фракцій, в тому числі і опозиції, які потім пересідають в літаки до Москви. Тому мені здається, що важливо провести наради всередині своїх фракцій і запитати, що ці шановні політики роблять в Москві, які вказівки вони там отримують...", – зауважила політик.

Вона додала, що не розуміє, чому в акціях протесту під Національним банком, які проводять представники "Опозиційного блоку", бере участь народний депутат від "Батьківщини" Надія Савченко. 

"Щодо акцій, які наразі проводяться під Національним банком, то ми бачили, що їх проводять представники фракції "Опозиційний блок". Але я б хотіла зрозуміти, чому, поряд з представниками "Опозиційного блоку" там стоїть перший номер списку "Батьківщини", поряд з представником "Опозиційного блоку" Мураєвим.... І чи це узгоджена позиція, чи це є самостійна позиція? І тут дуже важливо почути позицію партії відносно цих акцій. Мені особливо боляче про це говорити, враховуючи багато нюансів, що стосуються першого номеру списку "Батьківщини", – наголосила Геращенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-