Фейгін розповів, як Росія використала поїздку Савченко до Москви

Фейгін розповів, як Росія використала поїздку Савченко до Москви

Укрінформ
Адвокат Марк Фейгін вважає, що народний депутат від "Батьківщини" Надія Савченко не є агентом російських спецслужб або людиною Віктора Медведчука, але своєю категоричністю часто викликає інтерес її утилітарно використати.

Про це Фейгін заявив в інтерв'ю Цензор.net.

"Сама вона (Савченко - авт.) - нічий не агент. І всі ось ці розмови про те, що вона агент ФСБ і людина Медведчука, - це зовсім не так. Але своєю категоричністю, своєю різкістю і політичною недипломатичністю вона дуже часто викликає інтерес її утилітарно використати. І ось в цій ситуації (останній візит Надії Савченко в Москву на засідання суду у справі українських політв'язнів Карпюка і Клиха - ред.) вона була використана: подивіться інтерв'ю Медведчука Другому каналу Росії, яке він дав відразу ж після її візиту. Він сказав, що вона веде переговори, робить і те, й інше. І це викликало бурхливу реакцію в Україні!", - сказав Фейгін.

За його словами, російська пропаганда використала нещодавній візит Савченко в Москву в своїх цілях.

"Це не те щоб подвійний хід, просто багато речей складаються так: хтось щось робить - і з цього намагаються отримати зиск. Візит Надії могли й не готувати - але, зрозумівши, що вона їде, прийняли рішення: так буде краще, нехай проїде. Я хочу сказати, що не передумовою була організація візиту - а візит її пропаганда використала у своїх цілях", - зауважив Фейгін.

Фото: https://www.facebook.com/RomanTsymbaliuk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-