У трьох урядовців проблеми з е-деклараціями: Петренку не пощастило аж 6 разів

У трьох урядовців проблеми з е-деклараціями: Петренку не пощастило аж 6 разів

Укрінформ
Міністр юстиції Павло Петренко вже кілька днів намагається заповнити електронну декларацію, але наразі зробити це не вдалося.

Про це міністр сказав на засіданні уряду в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Обов’язки, які закон поклав на НАЗК, фактично не виконуються. Тому я розраховую, що після завершення кампанії по збору та подачі декларацій наші колеги з НАЗК, особливо ті, хто курує департаменти, які мають величезний досвід роботи і в міністерстві юстиції, замість того, щоб знаходитися у фейсбуці та коментувати різні речі політичні, займуться своєю роботою і будуть налагоджувати роботу НАЗК, а ми, як уряд, готові їм максимально допомагати», - сказав Петренко.

Він наголосив, що вже  декілька днів разом зі спеціалістами намагається заповнити е-декларацію, зберегти її та подати до НАЗК, але вже шість разів текст зникав.

Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко також досі не подав електрону декларацію - через проблеми у системі е-декларування.

"Зі свого боку я нотую всі можливості, роблю скріншоти сторінок НАЗК, що зависли, щоб потім не було питань, чому я затримався з наданням декларації", - заявив Розенко журналістам перед початком засіданням уряду.

Водночас він розраховує, що подати документи вчасно йому вдасться.

Ті ж проблеми й у міністра соціальної політики Андрія Реви.

"Не можу два дні подати, тому що "лежить" сайт. Спробую сьогодні», - сказав Рева перед початком засіданням уряду.

За словами міністра, найдорожче, чим він володіє, це чверть квартири, що належить йому на правах часткової власності разом з дружиною, мамою і дочкою.

Рева наголосив, що  дорогих годиннків та подарунків у нього немає. «Мені ніхто ніколи цінних подарунків, крім моєї дружини, не дарував. Цінний подарунок - це моя дочка, але вона не декларується", - додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-