Голова Франківської облради вже два тижні «мучає» е-декларацію

Голова Франківської облради вже два тижні «мучає» е-декларацію

Укрінформ
Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич два тижні заповнює е-декларацію, але ще не дійшов до кінця.

Про це він повідомив кореспонденту Укрінформу, відповідаючи на запитання про е-декларацію.

«Два тижні. Причому у мене таке враження, що вони щодня щось змінюють. Ось наприклад. У перший день, коли я лише взявся за документ, треба було вказати, адресу свою, чи об’єкту, який  декларуєш. Клацаєш, там йде перелік областей. Було «Івано-Франківська область/Івано-Франківськ». Окремо місто можна було не обирати. Я так і заповнив. За пару днів відкриваю сторінку і бачу, що запис не коректний, бо вже є окремо Івано-Франківська область і окремо - місто Івано-Франківськ», - розповів Сич і додав, що аналогічну ситуація він спостерігав, коли намагався зафіксувати свою стипендію у докторантурі.

Нині, зізнається Сич, він заповнює розділ «Нематеріальні активи», де прагне зафіксувати всі свої книги, наукові та публіцистичні статті.

«У мене вже більше 10 книжок, понад півсотні наукових статей, ще зо дві сотні публіцистичних. Аби кожну річ записати, треба сидіти над е-декларацією днями», - каже Сич.

Зазначимо, що Олександр Сич є також заступником голови Всеукраїнського об'єднання «Свобода» з питань ідеології. 7 грудня 2015 року вдруге обраний на посаду голови Івано-Франківської обласної ради.

З 27 лютого до 2 грудня 2014 року працював віце-прем'єр-міністром України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-