У СБУ чекають на звільнення з полону бойовиків 47 заручників

У СБУ чекають на звільнення з полону бойовиків 47 заручників

Укрінформ
У Службі безпеки України сподіваються, що результатом чергових Мінських переговорів стане звільнення 47 українських заручників, які перебувають на тимчасово окупованій території на сході України. 

Про це в коментарі журналістам повідомив радник голови СБУ Юрій Тандіт, інформує кореспондент Укрінформу.

"Із завтрашнього дня починаються чергові Мінські переговори. Для нас вони мають важливе значення. Ті списки заручників, з якими ми працювали весь час, виявилися некоректними. Після останніх Мінських домовленостей ми отримали нові списки і встановлюємо правовий статус людей, яких нам подають. Наразі там 47 чоловік - це ті, кого підтверджують, що вони є, і готові нам передати за результатами Мінських домовленостей. Я не анонсую день і місце передачі, я лише говорю, що вони готові нам їх передавати", - сказав він.

Водночас Тандіт додав, що СБУ передає списки на обмін, у яких значаться 109 наших заручників. При цьому спецслужба володіє інформацією про точне місцеперебування 57 наших заручників. 

Тандіт повідомив, що СБУ готова працювати з новими списками заручників і обмінювати наших людей на всіх, кого можна законно передавати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-