Суд зобов'язав припинити розшук екс-міністра екології Злочевського

Суд зобов'язав припинити розшук екс-міністра екології Злочевського

Укрінформ
Печерський районний суд Києва зобов'язав Генеральну прокуратуру України прийняти рішення щодо припинення розшуку колишнього міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського.

Про це йдеться у відповідній постанові судді Світлани Шапутько від 13 вересня.

"Встановити розумний строк для прийняття слідчим та/або слідчими слідчої групи у кримінальному провадженні законного і неупередженого рішення про припинення розшуку, з урахуванням висновків, викладених в мотивувальній частині цієї постанови", - йдеться в документі.

Крім того, суд постановив встановити розумний строк для прийняття слідчим у кримінальному провадженні законного і неупередженого рішення щодо відновлення досудового розслідування.

Як зазначається, адвокат Злочевського Ярослав Белявський подавав клопотання з вимогою встановити термін 48 годин з моменту проголошення ухвали слідчого судді для прийняття слідчим у кримінальному провадженні рішення щодо припинення розшуку. Зокрема він стверджував, що Злочевський оголошений в розшук незаконно і всі процесуальні строки розслідування проти нього закінчилися.

Нагадаємо: раніше повідомлялося, що Печерський райсуд Києва заарештував 32 свердловини компаній, що входять в групу Burisma екс-міністра екології та природних ресурсів України Миколи Злочевського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-