Е-декларації: майже третину подали перед звільненням

Е-декларації: майже третину подали перед звільненням

Укрінформ
До Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, станом на 26 вересня подано 736 щорічних декларацій за минулий рік і 413 е-декларацій перед звільненням, у тому числі заступником міністра. 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови Національного агентства з питань запобігання корупції Руслан Радецький. 

"26 вересня до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, подано 1 262 електронних документів, з них 736 - щорічні декларації за 2015 рік", - написав Радецький.

Зокрема, задекларували свої статки 336 суддів, голів судів та їх заступників, 31 керівник апарату та заступники керівників апарату, 35 прокурорів та їхніх заступників, 19 голів районних рад, голів обласних державних адміністрацій, голів міських рад та їх заступників, один заступник міністра та один народний депутат, 313 інших посадовців.

Окрім того, зареєстровано 65 повідомлень про зміни в майновому стані суб’єкта декларування, 413 декларацій перед звільненням (судді, голови судів та їх заступники – 277, керівники апарату та заступники керівників апарату – 3, прокурори та заступники прокурорів – 25, заступник міністра - 1, голови районних рад, голови обласних державних адміністрацій, голови міських рад та їх заступники – 6, інші - 101).

Ще 28 декларацій суб'єкти декларування подали як кандидати на посаду (прокурора - 2, заступника міського голови – 1, інші – 25).

Зареєстровано також 20 електронних декларації після звільнення, зокрема їх подали 3 прокурори, 11 суддів, голів судів та їх заступників і 6 службовців інших категорій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-