Голова НАЗК подала е-декларацію

Голова НАЗК подала е-декларацію

Укрінформ
Голова Національного агентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак подала електронну декларацію за 2015 рік.

Відповідний документ внесено в Єдиний державний реєстр осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Згідно з декларацією, торік заробітна плата голови НАЗК в Національній академії прокуратури України становила 218 тисяч 273 грн.

У власності Корчак є квартира площею 88,3 кв. м, ще однією квартирою площею 37,58 кв. м вона володіє спільно із сином Ярославом. 

Об'єктів незавершеного будівництва, цінного рухомого майна, у тому числі транспортних засобів, цінних паперів, корпоративних прав, нематеріальних активів, грошових активів та фінансових зобов'язань Корчак та члени її сім'ї не мають. 

Зазначимо, два тижні тому голова НАЗК констатувала, що "у Реєстрі досі відсутні декларації високопосадовців - Президента, глави уряду, народних депутатів, міністрів. Єдиним, хто наразі публічно прозвітував про свої доходи, є заступник міністра енергетики та вугільної промисловості. Також у Реєстрі зафіксована інформація про зміни в майновому стані одного з депутатів Верховної Ради України". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-