Делегація України на чолі з Порошенком відбула до США

Делегація України на чолі з Порошенком відбула до США

Укрінформ
Міністр закордонних справ Павло Клімкін відбув до США у складі делегації України на чолі з Президентом Петром Порошенком для участі у 71-й сесії Генасамблеї ООН.

Про це у неділю повідомили в прес-службі МЗС України. 

«18 вересня 2016 р. міністр закордонних справ України Павло Клімкін відбув до США у складі делегації України на чолі з Президентом України Петром Порошенком для участі у сегменті високого рівня 71-ї сесії ГА ООН», - йдеться в повідомленні.

В українському МЗС відзначають, що участь делегації України у заходах високого рівня 71-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН стане нагодою «продемонструвати активну і послідовну позицію України на захист ключових, базових цінностей Статуту ООН, надати всебічну інформацію щодо ситуації, яка відбувається в та довкола України, зокрема в частині незаконної анексії Криму і агресії на сході України з боку РФ».

Окрім участі у програмі візиту Президента України до США, Павло Клімкін проведе низку окремих дво- та багатосторонніх заходів. Міністр, зокрема, офіційно представлятиме Україну на засіданнях високого рівня Ради Безпеки ООН щодо авіаційної безпеки та Спільної слідчої групи з розслідування авіакатастрофи MH17, засіданнях ГУАМ та ГУАМ+, а також проведе низку двосторонніх зустрічей з метою подальшої консолідації міжнародної солідарності з Україною в умовах триваючої агресії з боку Росії.

У рамках програми міністра запланована процедура підписання угоди про взаємне скасування візових вимог з державою Сент-Кіттс і Невіс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-