Порошенко сьогодні розпочинає візит до США

Порошенко сьогодні розпочинає візит до США

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко 18-21 вересня здійснить візит до Сполучених Штатів Америки, де візьме участь у сесії Генасамблеї та саміті Радбезу ООН.

Про це у неділю повідомляє офіційне інтернет-представництво Глави держави. 

«18-21 вересня Президент України Петро Порошенко здійснить візит до Сполучених Штатів Америки. Глава Української держави виступить з промовою у ході загальних дебатів 71-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН, а також візьме участь у Саміті Ради безпеки ООН та засіданні високого рівня, присвяченому проблемі біженців та мігрантів», - йдеться в повідомленні.

У прес-службі Глави держави зазначили, що на полях Генеральної Асамблеї ООН заплановано проведення низки двосторонніх зустрічей Президента України з іноземними лідерами, зокрема Туреччини, Японії, Нової Зеландії, Аргентини, Катару та іншими.

Зазначається, що окремої уваги під час візиту буде приділено питанням поглиблення відносин стратегічного партнерства України зі США. У цьому контексті Порошенко зустрінеться з американським керівництвом, представниками провідних ділових і політичних кіл країни.

Програмою візиту передбачена традиційна зустріч з українською громадою у США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-