Демократи вимагають, аби Трамп публічно розповів про зв'язки з РФ

Демократи вимагають, аби Трамп публічно розповів про зв'язки з РФ

Укрінформ
Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп має оприлюднити інформацію щодо зв’язків співробітників свого передвиборчого штабу із російськими організаціями.

Про це повідомляє BBC з посиланням на заяву представника передвиборчого штабу кандидата від демократів Гілларі Клінтон Роббі Мука.

"Дональд Трамп несе відповідальність за розкриття зв’язків голови передвиборчої кампанії Пола Манафорта і всіх інших співробітників і консультантів з російськими або прокремлівськими організаціями, у тому числі всіх працівників або консультантів Трампа, які в даний час представляють його і/або яким він платить", - сказав Мук.

Демократи заявляють, що росіяни намагаються допомогти кампанії Трампа.

Мук також вважає, що саме російські хакери порушили правила безпеки та опублікували в інтернеті особисті дані 193 демократів-конгресменів.

Раніше видання Тhe New York Times опублікувало статтю з посиланням на дані Національного антикорупційного бюро України про те, що голова передвиборчого штабу кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа та колишній радник Віктора Януковича Пол Манафорт міг отримати 12,7 млн дол. з України з 2007-го по 2012 рік від проросійської політичної партії Януковича.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-