У Фірташа кажуть, що він чистий перед німецькою Фемідою

У Фірташа кажуть, що він чистий перед німецькою Фемідою

Укрінформ
Адвокати голови ради директорів компанії Group DF Дмитра Фірташа заявляють про відсутність будь-яких кримінальних справ у Німеччині проти свого підзахисного.

Про це повідомляє «Українська Правда» з посиланням на заяву юристів олігарха.

"У Німеччині немає будь-яких порушених або незакритих проти Дмитра Фірташа кримінальних справ. Фактом є те, що пан Фірташ дійсно притягувався як свідок з розслідувань щодо третіх осіб у Німеччині", - йдеться у повідомленні.

Адвокати розцінюють інформацію, яку надрукували німецькі ЗМІ й передрукували деякі українські, як спотворену й навмисне перекручену.

"Навмисне перекручена, спотворена інформація й інсинуації, опубліковані в німецькій щотижневій газеті "Фокус", не відповідають дійсності та вже були спростовані іншими відомими й серйозними виданнями, такими як Der Spiegel", - сказано в заяві.

Нагадаємо: український олігарх перебуває під слідством США за підозрою у спробі підкупу індійських чиновників для отримання дозволу на видобуток титану.

Раніше австрійський суд відмовився екстрадувати його у Штати, тож сторона обвинувачення подала апеляцію на це рішення. Фірташ намагається уникнути екстрадиції, для чого звернувся в Конституційний суд Австрії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-