У Брюсселі розпочався

У Брюсселі розпочався "міні-саміт" Україна-ЄС

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко у Брюсселі зустрічається з президентами Європейської ради Дональдом Туском і Єврокомісії Жаном-Клодом Юнкером, високим представником ЄС із зовнішніх справ та політики безпеки Федерікою Могеріні.

У переговорах у форматі робочої вечері також беруть участь ключові єврокомісари, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Брюсселі.

"Консультації, або "міні-саміт" Україна-ЄС, присвячені обговоренню результатів референдуму у Великій Британії щодо членства в Євросоюзі та їх впливу на відносини між Україною та ЄС, шляхів подальшої мобілізації підтримки Євросоюзом порядку денного реформ в Україні, максимального використання потенціалу поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі, а також запровадження безвізового режиму", - заявили у прес-службі Президента України.

Глава держави планує використати переговори в Брюсселі для сприяння формуванню консенсусу серед держав-членів ЄС щодо продовження терміну дії економічних санкцій проти Росії у зв’язку із агресією проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-