Парубій і Геращенко спростували гучні заяви Ляшка

Парубій і Геращенко спростували гучні заяви Ляшка

Укрінформ
Уряд не розробляв ані документа про наміри та нові зобов'язання перед МВФ, ані проекту нового меморандуму з МВФ.

Про це на засідання парламенту заявив Голова Верховної Ради Андрій Парубій, розповівши про результати вчорашньої наради Президента і Прем'єр-міністра з головами парламентських фракцій повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Хочу повідомити, що вчора у нас була нарада усіх голів фракцій, Президента, Прем'єр-міністра, на якій ми з'ясували, що документ, до якого апелюють голови фракцій (Тимошенко та Ляшко. - Ред.) не існує, не існує такого документа від уряду», - сказав спікер.

У свою чергу перший заступник Голови ВР Ірина Геращенко закликала колег у парламенті «не спекулювати» на цій темі. Вона також підкреслила, що наразі немає й мови про підвищення пенсійного віку у 2016 році, про яке неодноразово, посилаючись на можливі нові зобов'язання перед МВФ, розповідав лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

«Ніякого підвищення у 2016 році пенсійного віку не буде, а до 2017 треба дожити, шановний пане Олеже (Ляшко - ред.), якщо ви не розвалите цю країну завдяки вашим популістським діям», - підкреслила Геращенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-