Сьогодні в Укрінформі адвокати розкажуть, як звільняли Савченко

Сьогодні в Укрінформі адвокати розкажуть, як звільняли Савченко

Укрінформ
У четвер о 14.30 в Українському національному інформаційному агентстві "Укрінформ" відбудеться прес-конференція на тему: «Надія Савченко на волі».

У заході візьмуть участь:

Марк Фейгін, адвокат Надії Савченко і  Мустафи Джемілєва;

Микола Полозов, адвокат Надії Савченко, Ахтема Чийгоза, Хайсера Джемілєва.

В інтерв'ю Укрінформу Фейгін зазначив, що планує зокрема розповісти, "хто заважав нам на ранньому етапі слідства, причому не тільки в Росії, але і в Україні". "Причому, заважали не обов'язково навмисно, а тому, що так розуміли і виконували свої службові обов'язки. Напевно, розповім про так звані незалежні російських ЗМІ, в тому числі і про знамените «Ехо Москви». У мене є методички Кремля, в яких даються рамки висвітлення тих чи інших подій. Розповім, як «розводили» захист. Розкрию важливі подробиці останніх тижнів, коли Кремль вперто говорив, що чогось не робитиме, а потім зробив", - сказав Фейгін.

Окрім того, за словами, адвоката, він, можливо, розповість, "що могли зробити і не зробили інші захисники українських політв'язнів". "Часто бували великі стартові можливості, наприклад, у того ж Олега Сенцова. Адже він - режисер, кінорежисер! І ніяк не можна було вести його справу як звичайну процесуальну. Є питання і щодо інших справ, з деяких заяв, дій", - додав Фейгін.

На сайті ukrinform.ua вестиметься онлайн-трансляція прес-конференції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-