Кернес домовився з байкерами про нічні перегони

Кернес домовився з байкерами про нічні перегони

Укрінформ
Харківський міський голова Геннадій Кернес домовився з байкерами, які приїхали на пікет до міськради з вимогою скасувати нові правила для мотоциклістів, про повагу інтересів харків'ян.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Від гонок, які влаштовуються вночі, люди в жаху, вони бояться за своє життя на дорозі і не можуть спати вночі. У них складається відчуття, що в місті немає влади. Однозначно у нас будуть зони обмеження біля дитсадків, шкіл і лікарень, а на центральних вулицях з вечора до ранку рух взагалі буде заборонено", - зазначив мер.

За його словами, нові правила руху розробить профільний департамент.

"Запрошую тих з вас, хто може говорити за більшість, до співпраці з Департаментом інфраструктури, щоб зробити схему руху мотоциклів по місту, яка максимально влаштовує всіх", - додав Кернес.

В рамках проекту, стало відомо, будуть визначені вулиці і графік обмеження проїзду мотоциклів, а також план встановлення камер відеоспостереження, причому затверджувати нові правила буде міськвиконком, а контролювати їх виконання - поліція.

Після зустрічі з мером байкери роз'їхалися: пікет пройшов без інцидентів.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 17 травня, сесія Харківської міськради прийняла програму "Про часткове обмеження руху мотоциклів в місті Харкові". Як заявив тоді Кернес, "ми не забороняємо проїзд, ми обмежуємо швидкісний режим".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-