Рада поновила роботу, радикали блокують трибуну

Рада поновила роботу, радикали блокують трибуну

Укрінформ
Спікер Андрій Парубій повідомив про поновлення роботи Верховної Ради після півгодинних консультацій з керівниками фракцій, проте фракція "Радикальної партії" блокує трибуну з вимогою створення ТСК щодо можливої причетності посадових осіб до офшорів, а також обгрунтованості підвищення цін на газ.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, одразу після продовження засідання парламенту радикали заблокували трибуну, а Олег Ляшко висловив заяву від імені фракції.

"Ми вимагаємо створення ТСК з розслідування офшорних скандалів та зниження ціни на газ. Ми блокуємо роботу парламентської трибуни, поки не будуть задоволені наші вимоги", - сказав Ляшко.

Після цього спікер повідомив, що під час півгодинної перерви з керівниками фракцій було обговорено питання створення ТСК і домовились, що пропозицію, яку озвучить Юрій Луценко, в подальшому підготують і подадуть для рішення ВР.

Нардепи також домовились, що завтра відбудеться зустріч голів усіх фракцій парламенту з Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом для обговорення питання стосовно тарифів.

Наразі Рада приступила до розгляду питань порядку денного, але представники "Радикальної партії" продовжують блокувати трибуну. Народні депутати виступають з своїх робочих місць, не виходячи до заблокованої трибуни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-