Росія витратила купу грошей на

Росія витратила купу грошей на "розхитування" України 9 травня – Парубій

Укрінформ
Російська Федерація виділила 10-денні бюджети невеликих російських міст, аби дестабілізувати ситуацію в деяких українських містах.

Про це спікер Верховної Ради Андрій Парубій заявив під час Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"По тих матеріалах, які я отримую, бюджети невеликих російських міст на 10 днів були виділені в деякі міста (українські - ред.), щоб там дестабілізувати ситуацію", - сказав він.

Водночас Парубій подякував правоохоронцям за недопущення розгортання в окремих регіонах України запланованого Росією сценарію.

"Хочу вам нагадати - власне намагання псевдосвяткувань Дня Перемоги і призвело до того, що в багатьох регіонах нашої країни окупанти під виглядом співчуваючих ветеранам Другої світової війни з "колорадськими стрічками" захоплювали українські адміністративні споруди. Те, що цього року правоохоронні органи не дали можливості провокаторам, спецслужбам Росії провадити черговий етап плану по дестабілізації України, це свідчить про найвищий рівень наших правоохоронних органів", - підкреслив він.

Нагадаємо, за словами голови Національної поліції Хатии Деканоїдзе, в ході святкування Дня Перемоги в Україні затримані близько 100 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-