Безсмертний вийшов з переговорів у

Безсмертний вийшов з переговорів у "мінському форматі"

Укрінформ
Представник України в політичній підгрупі на переговорах у "мінському форматі" Роман Безсмертний у четвер повідомив іншим сторонам, що виходить із переговорів.

Про це Безсмертний розповів в інтерв’ю "Європейській правді".

"Я вирішив для себе та проінформував усіх причетних – від тих, хто бере участь у технологічному забезпеченні процесу, і до Президента, – що завершую цей етап у своєму житті", - сказав він.

За його словами, до складу підгрупи було введено нового представника України - Ольгу Айвазовську. Очікується, що вона перебере функції, які виконував Безсмертний. "Нині все сконцентроване навколо виборів, де вона є фахівцем", - пояснив політик.

Безсмертний також зазначив, що мав певні протиріччя з Президентом Петром Порошенком: "У нас було кілька розмов, про які я не знаю, чи вони були приємні для Президента, але для мене вони були неприємними. І виходячи з аналізу ситуації, яка склалася, і підходів до розв’язання питань по Донбасу".

"На технічному рівні я мав всю необхідну інформацію... Але є прогалини в питаннях, пов’язаних зі стратегічною метою. А це впливає на тактику поведінки за столом переговорів", - розповів він про проблеми під час роботи групи.

Як відомо, Безсмертний був представником України в "політичній підгрупі" – саме він вів перемовини про умови виборів на окупованих територіях та про можливість чи неможливість внесення змін до Конституції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-