У Путіна не коментують переговори про обмін Савченко

У Путіна не коментують переговори про обмін Савченко

Укрінформ
Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков відмовився пояснювати "в якому ключі обговорювалася доля Савченко" у ході телефонної розмови президента Володимира Путіна і президента України Петра Порошенка.

Про це повідомляє ТАСС.

«Ми ж поки не вимовляємо, не даємо жодних пояснень, в якому ключі обговорювалася доля цих громадян», - сказав він журналістам.

При цьому Пєсков відмовився відповідати на запитання про те, коли можуть відбутися якісь зміни у житті засудженої Надії Савченко, а також засуджених напередодні в Києві росіян Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова. «Я не знаю, все інше без будь-яких коментарів», - сказав він.

Пєсков заявив, що єдине формулювання, яким в Кремлі хотіли би обмежитись, зводиться до того, що в ході телефонної розмови Володимира Путіна і Петра Порошенка "обговорювалася доля Савченко і обговорювалася доля російських громадян, двох, які вчора були засуджені".

"Ми вчора повідомили, що до Савченко буде допущений генеральний консул України в Ростові-на-Дону. Ось поки що вся інформація, яку ми готові повідомити за результатами цієї розмови", - сказав представник Кремля. Він уточнив, що в ході розмови піднімалися також питання врегулювання на південному сході України та інші питання двосторонніх відносин. "Конкретизувати я не зможу", - сказав Пєсков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-