Адвокати ГРУшників уже говорять про апеляцію

Адвокати ГРУшників уже говорять про апеляцію

Укрінформ
Адвокат засудженого на 14 років позбавлення волі співробітника ГРУ РФ Євгена Єрофеєва Оксана Соколовська має намір "швидше за все" оскаржувати вирок в апеляційній інстанції.

Про це вона заявила журналістам у понеділок після оголошення обвинувального вироку її підзахисному, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вирок швидше за все будемо оскаржувати. Не швидше за все, а 90 відсотків", - сказала вона.

При цьому Соколовська поки що не знає, в які терміни, коли і в якому порядку. "Поки що нічого сказати не можу, треба побачити вирок, подумати, почитати і вживати якихось заходів", - відзначила вона і додала, що в адвокатів є 30 днів на оскарження вироку.

У той же час, відповідаючи на запитання журналістів, чи бачить вона взаємозв'язок між вироком Надії Савченко у суді і процесом оголошення вироку, що прискорився, її підзахисному, Соколовська сказала однозначно: "Тут прямий взаємозв'язок".

"Я думаю, найближчим часом ми побачимо остаточне рішення вищих посадовців наших країн", - наголосила адвокат, очевидно маючи на увазі обмін Савченко на співробітників ГРУ РФ Єрофеєва і Александрова.

Водночас, захисник російського ГРУшника Олександра Александрова Валентин Рибін вважає, що ще рано говорити про апеляцію.

"Говорити про апеляцію ми будемо після того, як отримаємо вирок, вивчимо його і розглянемо перспективи його оскарження", - цитує Рибіна "Українська правда".

Як відомо, Голосіївський районний суд міста Києва засудив російських спецпризначенців Євгена Єрофеєва і Олександра Александрова до 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-