Путін зробив ще один крок до режиму Гітлера - Чубаров

Путін зробив ще один крок до режиму Гітлера - Чубаров

Укрінформ
Своїм рішенням внести Меджліс кримськотатарського народу до переліку екстремістських організацій режим Путіна скоротив ментальну дистанцію між ним і режимом Гітлера.

Про це на засіданні Верховної Ради у вівторок заявив народний депутат, лідер Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Режим Путіна, окупувавши Крим, зробив іще один крок, що скоротив ментальну дистанцію між ним і режимом Гітлера, який також приговорював цілий народ окупованих країн Європи до знищення. Власне, у нас немає питань до Путіна, бо він поводить себе з окупованим ним Кримом настільки брутально, настільки йому дозволяє міжнародна спільнота. Інша справа чи усвідомлюють лідери країн Заходу наслідки для власних народів своєї страусиної політики по відношенню до Росії, яка приміряла на себе роль власника всього світу", - сказав Чубаров.

Він також додав, що сьогодні ніхто не може дати відповідь на питання, хто буде завтра приречений Росією.

"Отже, лідери країн Заходу, міжнародної спільноти мають розуміти: якщо не зупинимо Путіна, то завтра буде їхня країна, їхні народи. Зупинимо разом Росію-агресора, звільнимо Крим, відновимо територіальну цілісність України!", - закликав нардеп.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-