Атестацію у Міноборони провалили більше половини начальників

Атестацію у Міноборони провалили більше половини начальників

Укрінформ
У центральному апараті Міноборони провалили атестацію 15 з 25 начальників.

Про це у Фейсбуці повідомив радник Президента України Юрій Бірюков.

"Попередньо: з 25 осіб-начальників не пройшли переатестацію 15. 15 з 25! Прізвища поки не буду, а то ж їх трясця візьме і вони на лікарняний зіскочать", - написав він.

За словами Бірюкова, в апараті Міноборони будуть скорочені 200 чиновників.

"У центральному апараті МОЗ бурхливим потоком йде атестація співробітників, яку місяць тому затіяв міністр оборони України (вже тричі) Степан Полторак. Так, буде скорочено 200 осіб центрального апарату", - уточнив радник Президента.

Він зазначив, що в комісію з атестації входять заступники міністра, громадські діячі, відома волонтер Тетяна Ричкова. Вже відомо, що за підсумками атестації буде запропоновано пониження в посаді або звільнення двом генералам і чотирьом полковникам, а також колишньому генерал-лейтенанту, який обіймав посаду з 1997 року.

Нагадаємо, 15 квітня президент України Петро Порошенко звільнив командувача Військово-Морських Сил Збройних Сил України Сергія Гайдука.

Раніше представники волонтерських організацій зверталися до президента Порошенка, міністра оборони, голови СБУ та секретаря РНБО з вимогою переатестації і оновлення керівного складу Військово-морських сил.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-