Обмін полоненими: МЗС РФ хоче звільнення всіх затриманих в Україні терористів

Обмін полоненими: МЗС РФ хоче звільнення всіх затриманих в Україні терористів

Укрінформ
Постійний представник Росії при ОБСЄ Олександр Лукашевич наполягає, щоб у рамках обміну "всіх на всіх" Україна відпустила всіх терористів, затриманих у різних регіонах України, серед яких, нібито, є російські громадяни, що приїхали в Україну лише щоб "відвідати родичів".

Про це Лукашевич заявив на засіданні Постійної ради ОБСЄ про ситуацію в Україні й необхідності виконання Мінських домовленостей.

"Обмін затриманими за принципом "усіх на усіх" все ще вимагає рішення. У зв'язку з подіями на південному сході України в ув’язненні опинилася значна кількість людей не лише у зоні конфлікту, а й у Харкові, Одесі, Дніпропетровську, Києві, інших частинах України. Не отримуємо належної інформації від української сторони про долю російських громадян, які приїжджають відвідати своїх родичів, що потім пропадають безвісти", - сказав Лукашевич.

Він також піддав критиці активні дії влади України проти антидержавних, проросійських виступів у країні. Представник РФ дійшов висновку, що боротьба з сепаратизмом - це, нібито, ще й інструмент внутрішньополітичних дій в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-