Новий голова мінфіну заперечив

Новий голова мінфіну заперечив "офшорний бізнес"

Укрінформ
Новопризначений міністр фінансів спростував інформацію про наявність у нього бізнесу в офшорах.

Про це під час години запитань до уряду заявив міністр фінансів Олександр Данилюк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я не є корупціонером, я жодним чином за весь свій час перебування на державній службі жодного разу не брав хабара. Це не є офшори, я ненавиджу корупцію. Я проти цього. Я брав активну участь у розробці антикорупційного законодавства і електронного декларування. Це моя принципова позиція. У мене немає офшорів", - заявив він.

Новопризначений міністр фінансів поскаржився, що після припинення з 2010 року підприємницької діяльності у нього значно погіршився фінансовий стан.

"Працював у бізнесі більшу частину свого життя і робив це за кордоном, робив це прозоро і чисто, з 2010 року, коли я приїхав сюди, я не займався підприємницькою діяльністю... Я весь свій час працював на державу і це дуже серйозно позначилось на моєму фінансовому становищі", - відзначив міністр.

Данилюк наголосив, що готовий до зняття його з посади.

"У мене немає офшорів, ви їх просто не знайдете, якщо ви хочете ставити на голосування питання зняття мене з посади, я це підтримаю, я готовий, але для мене це виклик... Я бачу свою роль у тому, щоб підтримати цей уряд", - сказав міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-