Гройсман відреагував на офшорні звинувачення: Таке враження, що у вас є мієлофон

Гройсман відреагував на офшорні звинувачення: Таке враження, що у вас є мієлофон

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман відповів на закиди лідера Радикальної партії Олега Ляшка щодо двох незадекларованих офшорних компаній нового міністра фінансів.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я вважаю, що міністр фінансів дав пояснення з цього приводу, що колись він насправді володів (компаніями), мав досвід роботи за кордоном. Це правда. Але зараз нічого подібного немає. Це його особиста відповідальність і все має бути абсолютно відкрито та публічно», - сказав новий глава уряду.

Він також відповів Ляшку на запитання стосовно того, чи володів він цією інформацією, коли ухвалював рішення запропонувати кандидатуру Данилюка на посаду міністра фінансів.

«Тут лунало декілька питань про те, що я думав або про що я знав. Таке враження, що у вас є мієлофон, що ви на мене дивитися та розумієте, про що я думаю або про що я не думаю», - сказав Гройсман.

Як повідомлялося, лідер Радикальної партії Олег Ляшко на сьогоднішньому засіданні ВР заявив, що новий міністр фінансів Олександр Данилюк має дві офшорні компанії, які зареєстровані в Лондоні і не внесені в його податкову декларацію.

У цьому зв'язку він вимагає відставки призначеного вчора глави Мінфіну та  звернутися до Національного антикорупційного бюро щодо проведення розслідування з цього приводу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-