Серед російського керівництва

Серед російського керівництва "ДНР" виник розбрат - ГУР

Укрінформ
Між двома полковниками Збройних Сил Російської Федерації, що служать у лавах 7-ї окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве, Донецька обл.), стався конфлікт через незадовільну оцінку роботи їхньої мотострілкової бригади.

Про це повідомляє прес-центр ГУ розвідки Міністерства оборони України.

"З огляду на незадовільну оцінку, яку отримала 7 омсбр під час останньої перевірки штабом Центру територіальних військ, полковник ЗС РФ Олександр Кірієнков підготував окрему доповідну, в якій поклав усю відповідальність за низький морально-психологічний стан особового складу на командира бригади полковника ЗС РФ О.Бушуєва. Кірієнков звинуватив комбрига Бушуєва у перевищенні службових повноважень, брутальності та жорстокості стосовно особового складу, неадекватному сприйнятті оточуючого середовища та надмірному вживанні нецензурної лексики при низькому знанні російської мови», - йдеться у повідомленні.

Кірієнков також підкреслив, що під впливом численних публікацій у світових ЗМІ про надзвичайні події в 7омсбр і особисті якості полковника Бушуєва, в останнього стався нервовий зрив, що проявляється у втраті ваги (понад 20 кг за минулий місяць), схильності до насильства та непередбачуваних вчинків. 

Через конфлікт між двома полковниками командувач 2 АК генерал-майор ЗС РФ Є. Нікіфоров одного з полковників вирішив повернути до Росії, а іншого - направити на навчання до академії Генерального штабу. Проте офіцерам штабу 7 омсбр таке рішення не припало до душі.

"Про цю доповідь стало відомо командувачу 2 АК генерал-майору ЗС РФ Є.Нікіфорову, який, з огляду на давні дружні стосунки з полковником ЗС РФ О.Бушуєвим, прийняв рішення про дострокове повернення до Росії зухвалого “замполіта” Кірієнкова та направлення злощасного комбрига Бушуєва на навчання до академії Генерального штабу. Таке рішення командувача 2 АК загострило службові відносини серед офіцерів штабу 7 омсбр, більшість з яких обурена такою поблажливістю до свого командира, дії якого загрожують їх військовій кар'єрі, та підтримують заступника по роботі з особовим складом (Кірієнкова - ред.)", - зазначили в ГУР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-